Referenties

Referenties | "De groene low cost airline"

 • Ik ben een student van het roc tilburg. Een paar weken geleden heb ik de cursus voor Transavia gevolgd. Met als gevolg: aangenomen!!(voor stage). Ik heb echt enorm veel aan de training gehad, de training was het zeker waard! Heel veel tips gehad waar je echt wat aan hebt. Ook is Ellen een ontzettende lieve vrouw, die eerlijk en oprecht antwoord geeft. Ik raad het andere mensen echt aan! Je staat gewoon een stuk steviger in je schoenen, ook ben je goed voorbereid en weet je wat je te wachten staat! Enorm bedankt Ellen!!

  -

 • Mijn laatste stage wilde ik ontzettend graag bij Transavia lopen. Ik volg de opleiding luchtvaart dienstverlening. Op school had ik al wel eens gehoord van Cabin-OK en ook op Facebook zag ik het wel eens voorbij komen. Toen de sollicitatie openging bij Transavia heb ik daarom samen met een klasgenoot de cursus gedaan. In de cursus wordt ontzettend goed uitgelegd hoe deze dag eruit gaat zien en bereiden we ons daarop voor. Vragen zoals waarom moeten ze mij kiezen, waarom de cabine en waarom Transavia zijn vragen waar ik 100 antwoorden op wist, maar er toch niet aan uitkwam. Tijdens de cursus ga je er samen voor zitten en ben in tot hele goede antwoorden gekomen. 

  Ook wordt je voorbereid op de groepsopdracht wat erg belangrijk is bij Transavia. Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat ik door de tips die ik van Cabin-OK bij de groepsopdracht goed gescoord heb en ik was ook als één van de weinige door naar het persoonlijke gesprek. Door mijn enthousiasme en mijn goed voorbereide antwoorden ben ik ook hier doorheen gekomen. 
  Ik wil Ellen van Cabin-OK ontzettend bedankt voor de tijd en de uitstekende uitleg!! Deze cursus is voor mij echt een meerwaarde geweest op mijn sollicitatie voor Transavia! 

  -

 • Succesvol heb ik deelgenomen aan de sollicitatietraining voor Transavia! Het is de perfecte voorbereiding, het geeft je meer zelfvertrouwen en je weet wat je kunt verwachten, waardoor je succesvol door de selectieronde heen komt! De volgende keer zou ik weer deelnemen aan de training en ik kan het iedereen aanraden!

  -

 • Afgelopen december heb ik bij Cabin OK de sollicitalietraining gevolgd en met succes! Ik ben aangenomen bij de groene lowcost airline. Met alle tips van Ellen was ik goed voorbereid. Ook na de training bleef Ellen betrokken, dat vond ik erg prettig!

  Transavia -

 • In januari 2015 heb ik bij Cabin OK de sollicitatietraining voor cabin attendant bij de groene lowcost airline gevolgd en met succes! Ellen heeft me optimaal voorbereid op de groepsopdracht en de rollenspellen en kritisch gekeken naar mijn sollicitatiebrief. Ook na de training bleef ze zeer bij mijn sollicitatie betrokken. Haar kennis en ervaring zijn onmiskenbaar groot en die hebben voor mij echt het beslissende verschil gemaakt.

  -

 • Bedankt voor alle goede en bruikbare tips! Ik heb er ontzettend veel aan gehad, niet alleen om te solliciteren in de luchtvaart! Inmiddels ben ik aangenomen bij "de groene low cost airline" en heb ik in mei de ophaaldag!

  -

 • Gisteren heb ik het sollicitatiegesprek gehad bij "de groene low budget airline" en ik ben aangenomen! Ik ben er ontzettend blij mee. Ik was goed voorbereid. In april is mijn ophaaldag en begin mei kan ik beginnen met de training. Ik heb heel veel gehad aan de Cabin-OK cursus. Heel erg bedankt!  

  -

 • Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik aangenomen ben bij "de groene low cost airline" . Nogmaals heel erg bedankt voor de training, heb er veel aan gehad en alles ging goed vandaag. Hoop binnenkort te kunnen vliegen. Als alles dan ook goed gaat mag ik eind mei starten.

  -

Referenties | "De kleine blauwe airline"

 • Door mijn training bij Ellen ben ik zoveel zelfverzekerder aan de selecties begonnen.
  Ik wist wat ik kon verwachten en we oefenden samen in groep de verschillende selectierondes.
  Ellen stelt je op je gemak, en je kan meteen jezelf zijn.
  Door haar hulp kan ik binnen enkele maanden aan een nieuw avontuur beginnen!
  Heel erg bedankt!

  -

 • De 1 op 1 training bij Cabin-OK heeft mij zeer goed voorbereid op de spannende selectieprocedure van KLM Cityhopper. Door de training weet je goed wat je tijdens de selectie kunt verwachten en Ellen geeft je goed advies. Dit is natuurlijk voor iedereen anders en daarom kijkt Ellen goed naar hoe jij bent als persoon en helpt je vervolgens jouw antwoorden beter te formuleren en het beste uit jezelf te halen.

  Ik raad deze training aan aan iedereen die de stap wil nemen om zijn of haar droom achterna te gaan. Het is een investering in je toekomst en het is het dubbel en dwars waard als je eenmaal bent aangenomen.

   
   

  -

 • Na 14 lange dagen wachten en elke dag vol verwachting in de brievenbus gekeken te hebben, lag daar eindelijk de brief waar ik zo op had gehoopt! Ik ben aangenomen bij de kleine blauwe Airline! Na vorig jaar te zijn afgewezen bij de kleine blauwe Airline wilde ik er deze keer zeker van zijn dat ik aangenomen zou worden. Ik had Ellen een email gestuurd en meteen dezelfde dag nog maakte we een afspraak voor een 1 op 1 training. Ellen heeft me goed voorbereid op het persoonlijke interview bij de kleine blauwe, waardoor ik een stuk zelfverzekerder en rustiger het gesprek in ging. En met het gewenste resultaat. "Dream as much as you can, some day it might come true!"

  -

 • De training bij Cabin OK is een perfecte voorbereiding voor de pittige selectieprocedure van cabin attendant. 


  Door het advies van Ellen en de tips om jezelf goed te presenteren (op een zodanige manier dat je dicht bij jezelf blijft) heb ik de selectieprocedure bij KLM cityhopper positief doorstaan. Ik kan het iedereen aanraden, zeker doordat de training je een stuk zekerder maakt.

  Ellen is open, eerlijk en weet hoe jij jezelf het beste kan presenteren.

  Ellen nog super dank en hopend zien we elkaar eens op BMC!

  -

 • Beste Ellen,

  Zojuist thuis gekomen van de eerste selectie dag bij KLC en ik ben door naar de laatste ronde en dat met zoals jij zei gewoon jezelf zijn! Super bedankt voor die tip(s), ik ga me deze week naast het werken enorm voorbereiden op allerlei voorbeelden voor het tweede gesprek op 15 maart, echt super bedankt!

   

  KLC -

 • Ik ben Ellen eeuwig dankbaar! De training bereid je goed voor op het pittige selectieproces. Alle aspecten van het selectieproces worden doorgenomen en geoefend. Hierdoor ging ik er met een zelfverzekerd gevoel in en met resultaat want ik ben aangenomen! De training is absoluut een aanrader voor iedereen die de lucht in wil! 

  -

 • 2 weken geleden heb ik de 1 op 1 sollicitatietraining bij Cabin OK gevolgd, ik kan nu wel zeggen dat ik helemaal klaar ben om te solliciteren bij de KLC! Ook na de training stond Ellen nog voor me klaar om naar mijn aangepaste motivatiebrief en Engelse tekst te kijken! Ellen, nogmaals heel erg bedankt voor de training, de service en de goede nazorg! 

  -

 • Graag wil ik Ellen heel hartelijk bedanken voor haar hulp bij mijn voorbereidingen op de sollicitatie. Ellen heeft mij duidelijk laten zien wat er nu echt van je verwacht wordt als sollicitant, maar zeker ook als cabin attendant in de praktijk. Heerlijk om daar over te brainstormen en om zo een aantal onzekerheden weg te kunnen werken. De selectierondes heb ik inmiddels met goed gevolg doorlopen. Aankomende februari gaat het avontuur voor mij beginnen...

  -

 • Dag Ellen,
  Ik heb goed nieuws... Ik ben positief door de selectieronde gekomen!!!

  -

 • Ik heb bericht! Ik ben aangenomen!! Ben super blij! Heel erg bedankt voor je hulp, zonder jou was het me niet gelukt.

  -

Referenties | "De grote blauwe airline"

 • Mede dankzij de goede tips, voorbereiding en feedback die ik van Ellen heb ontvangen tijdens de workshop ben ik weer aangenomen bij de KLM!

  Zeker de moeite waard om deze workshop te doen!

  -

 • Na een afwijzing bij een andere airline voelde ik me een beetje onzeker omdat ik als tip mee kreeg dat ik me beter had moeten voorbereiden. Door de training van Ellen voelde ik me goed voorbereid. Uiteindelijk moet je het zelf doen en als je de tips van Ellen volgt dan vergroot je je kansen om aangenomen te worden. Ellen super bedankt voor de training en hopelijk tot ziens aan boord!

  -

 • Cabin ok training was erg leerzaam! Had er veel aan gehad tijdens mn sollicitatie! Bedankt Ellen! Nu eindelijk vliegen bij de grote blauwe! ✈

  -

 • Mede door mijn sollicitatie training bij Cabin-OK is mijn droom uitgekomen KLM.

  Dank je wel Ellen, zie je hopelijk een keer op de route !!

  -

 • Hallo allemaal, 
  Ten eerste wil ik zeggen dat ik totaal geen belangen heb bij het plaatsen van onderstaand bericht. Ik wil alleen maar zeggen dat ik de dame van Cabin OK erg dankbaar ben. Wellicht dat dit ook een aanrader kan zijn voor anderen.
  2 jaar geleden heb ik gesolliciteerd bij "de nationale luchtvaartmaatschappij. Mede door de training die ik heb gevolgd bij Cabin OK ben ik, vind ik zelf, aangenomen.
  Ik ben zelf mondig genoeg om mezelf te 'verkopen' tijdens een sollicitatie, maar de training heeft mij nog meer zekerheid gegeven. Uiteindelijk moet je toch jezelf blijven maar het heeft zeker geholpen!
  De trainingen worden gegeven door een dame die zelf al heel wat jaren bij deze maatschappij vliegt.
  De mensen die graag willen solliciteren bij een airline maar niet goed weten wat je kunt verwachten, volg de trainingen! 

  -

 • Beste Ellen, 
  Het is gelukt!!! Ik ben aangenomen bij "de grote blauwe airline". Echt ik ben zo blij dat u mij zo goed hebt geholpen. Heel erg bedankt daar voor. Engels ging ook goed, kreeg aan het einde al direct te horen dat het in orde was. Zonder uw training had ik het nooit gered!!! Nogmaals heel erg bedankt!!Ik hoop dat we een keer samen vliegen.

  -

 • Hi Ellen,

  Ik heb het verrassende nieuws gekregen dat ik ben aangenomen. Nu alleen mijn dossier check , medische keuring en veiligheid test.Ellen ik ben echt zo blij dat wil je niet weten! Dank je dat je me zo goed op weg hebt geholpen, ik bleef mezelf en deed dat daarvoor nooit.

  -

Referenties | TUIfly

 • Omdat ik heel graag mijn kwalificerende stage voor de opleiding Luchtvaartdienstverlening bij Arke Fly wil vliegen als cabin attendant en wij op de opleiding geen sollicitatietraining krijgen en ik mij toch goed wilde voorbereiden omdat er veel leerlingen ook van andere scholen deze stage graag willen, heb ik de training bij Cabin OK gevolgd.  Mede door de goede tips en training van Ellen ik ben aangenomen! Na mijn stage wil ik graag bij "de kleine blauwe airline"  gaan solliciteren ga ik zeker weer een training doen bij Cabin OK.

  -

 •  Ik ben afgelopen donderdag naar de selectie van Arkefly geweest. Het was een erg leuke dag...... Ik was goed voorbereid. Vrijdag middag ben ik gebeld met het goede nieuws, dat ik door ben. 1 juni mag ik beginnen met de ini!!! Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik wil je bedanken dat je, jou kennis en kundigheid met mij hebt willen delen.

  -

Referenties | Corendon

 • Vandaag ben ik aangenomen bij Corendon Dutch Airlines! Al mijn dank gaat uit naar Cabin OK, zonder Cabin OK was ik niet zo snel en makkelijk door de selectie gekomen! Ik kan dan ook iedereen aanraden om een training bij Ellen te volgen, dit is een investering in jezelf!

  Ellen, hartelijk dank voor al jouw hulp!!

  Corendon -

 • Ik wilde even laten weten dat ik vandaag heb gehoord dat ik ben aangenomen bij Corendon Dutch Airlines. Echt super bedankt voor alle tips en de training! 

  -

Referenties | Emirates

 • Na een niet succesvolle selectie bij Etihad besloot ik een training te volgen bij Cabin OK

  Afgelopen weekend ben ik naar de open dag van Emirates geweest. Heb het gehaald tot en met het final interview!!Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar zonder de training was ik nooit zover gekomen! Je gaat veel beter voorbereid  en zelfverzekerder de selectie in!Daarnaast is Ellen super aardig en stelt je erg op je gemak! Het is je geld dubbel en dwars waard!! Mijn advies: wil jij meer kans maken?! Volg een leerzame training bij Cabin OK!

  -

 • Hi Ellen,

  Ken je me nog? Ben nu ondertussen een jaar aan het vliegen bij Emirates. Ben je nog steeds zo dankbaar! Mocht ik ooit ergens mee kunnen helpen.. let me know!

  Groetjes Anita

  -

Referenties | Grondstewardess

 • Een tijdje geleden heb ik bij Ellen de sollicitatietraining gedaan. Het waren erg leerzame uurtjes, en de tijd werd nuttig besteed. In het begin even kennis maken en wat vertellen over jezelf, en Ellen verteld wat over het mooie vak om je een beetje op je gemak te laten voelen. Daarna wordt je motivatie uitgebreid besproken en hoe je het goed kan verwoorden. Ook je goede en minder goede eigenschappen, welke erg belangrijk zijn voor de baan en hoe je ze onderbouwt. Wat ik persoonlijk heel fijn vond is dat Ellen eerlijk tegen je is, en het ook zei wanneer je iets beter niet kon zeggen en waarom ook niet. Je weet echt wat je er aan hebt. Ellen heeft mij ook geholpen met de online cursus die bij veel maatschappijen vooraf van de sollicitatie komen wat erg fijn was. Ik heb volgende week een gesprek bij KLM als landside agent, en ik ga er vol zelfvertrouwen naar toe dankzij deze cursus! Ik zou zeggen niet twijfelen want het is het zeker waard

  Ik heb volgende week een gesprek bij KLM als landside agent, en ik ga er vol zelfvertrouwen naar toe dankzij deze cursus! Ik zou zeggen niet twijfelen want het is het zeker waard

  -

 • Sollicitatie training grondstewardess 

  Heel erg bedankt!  Ik heb er zeker heel veel aan gehad en veel van geleerd!
  Groetjes M.

  -