Locaties en Voorwaarden

Betaling

Na je inschrijving ontvang je van ons een factuur van € 50,00 voor de aanbetaling van de training. ( Indien van toepassing )

Nadat deze factuur is betaald, is je plaats op de training gereserveerd en ontvang je de eind nota. Tevens ontvang je informatie en tips om je goed voor te bereiden op de selectie procedure.

Er wordt er telefonisch of per email contact met je opgenomen om alle verdere details over de training te bespreken.

Annulering / Voorwaarden

Wanneer je de training annuleert nadat je van Cabin-OK de bevestiging en tips ter voorbereiding hebt ontvangen dan brengen wij € 50,- kosten in rekening . Dit bedrag wordt verrekend met je aanbetaling.( Indien van toepassing )

Indien je een training hebt geannuleerd en binnen 6 maanden  opnieuw inschrijft voor een training bij Cabin-OK, wordt je aanbetaling van € 50,- in mindering gebracht op de kosten van de eerstvolgende training.

Mocht je op de afgesproken datum verhinderd zijn voor de training dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk, we plannen dan in overleg een andere datum.

De kosten bij annulering van de training:

Bij 7 dagen tot 48 uur voor aanvang van de training 50% van de factuur.

Binnen 48 uur voor aanvang de training 100% van de factuur.

Informatie verkregen tijdens deze training is vertrouwelijk.

Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cabin OK cursusmaterialen en informatie verkregen tijdens de training aan derden af te staan of te openbaren.Het is niet toegestaan om tijdens te training/workshop beeld of geluidsopnames te maken zonder toestemming van Cabin-OKCabin OK is niet aansprakelijk voor schade en letsel opgelopen tijdens de trainingen

De trainingen vinden plaats in een professionele, omgeving in onze trainingsruimte in Scheveningen.

LOCATIES

Adres : “North Sea Building” Gevers Deynootweg 93 – 6e etage No. 06 – 2587 BK Scheveningen

Parkeer kan in de parkeer garage naast ons kantoor ( €2,40 per uur, inclusief btw ).

Vanaf Den Haag Centraal goed bereikbaar met het openbaar vervoer
Er bevindt zich een tram- en bushalte voor de deur: Tram 9 of met Bus No 22

Voor Opleidingen En Bedrijven | De trainingen voor bedrijven en opleidingen vinden plaats bij u op locatie of op Schiphol. (meerprijs).

Cabin OK is ingeschreven bij de KvK te Amsterdam: No. 3451131