Meer Informatie over de Trainer Ellen de Jonge

In 2006 is Cabin OK opgericht en inmiddels heb ik veel kandidaten met succes gecoacht, zij werken nu als steward(ess) of grondsteward(ess).

Ik vlieg sinds 1984 als cabin attendant bij “de nationale luchtvaartmaatschappij” en heb daarvoor 8 jaar gevlogen als cabin attendant bij “de groene low cost airline” ,daar was ik ook lid van het selectieteam en gaf trainingen o.a. voor aankomend pursers.

Naast het vliegen ben ik van 1998 tot september 2007 werkzaam geweest als docent cabinetraining/sollicitatietraining en stage begeleidster bij de opleiding luchtvaartdienstverlening ROC Airport, ook was ik lid van de intakecommissie bij deze opleiding.

Als stage begeleidster heb ik veel stagiaires begeleid tijdens hun stage als cabin attendant en grondsteward/stewardess bij diverse Nederlandse luchtvaartmaatschappijen en afhandelaars op Schiphol. Ook heb ik stagiaires begeleid in diverse internationale hotels. Daarom heb ik een goed beeld van de aanname-eisen, vereiste beroepscompetenties en sollicitatieprocedures van de diverse luchtvaartmaatschappijen en afhandelaars en hotels en kan je daardoor tijdens de training optimaal coachen.

Cabin OK wordt ook ingehuurd door verschillende opleidingen Luchtvaartdienstverlening en diverse bedrijven voor het verzorgen van cabinetraining, sollicitatietraining en communicatietraining.