Informatie over de Coach

In 2006 is Cabin OK opgericht en inmiddels heb ik veel kandidaten met succes gecoacht, zij werken nu als steward(ess) of grondsteward(ess).

Ik vlieg sinds 1984 als cabin attendant bij KLM en heb daarvoor 8 jaar gevlogen als cabin attendant/purser bij Transavia, daar was ik ook lid van het selectieteam en gaf trainingen aan cabin attandants.

Naast het vliegen ben ik van 1998 tot september 2007 werkzaam geweest als docent cabinetraining/sollicitatietraining en stage begeleidster bij de opleiding luchtvaartdienstverlening ROC Airport, ook was ik lid van de intakecommissie bij deze opleiding.

Door mijn jarenlange ervaring als cabin attendant, recruiter en sollicitatie coach heb ik een goed beeld van de aanname-eisen, vereiste beroepscompetenties en sollicitatieprocedures van de diverse luchtvaartmaatschappijen en kan ik jullie optimaal coachen tijdens de trainingen. Cabin OK wordt ook ingehuurd door verschillende opleidingen Luchtvaartdienstverlening en diverse bedrijven voor het verzorgen van cabinetraining, sollicitatietraining en recruitment.

null